Twijzelerheide, Nederland +31 6 523 81 133 info@drost-ict.nl

Advies Tarief

€39,99

Per uur
(Incl. BTW)

Dit tarief wordt ingezet tijdens advies momenten. Denk hierbij aan het bespreken van de mogelijkheden tijdens een kennismakingsgesprek. Wij berekenen deze kosten, zodat wij deze niet door hoeven te berekenen naar onze andere klanten. Dit vinden wij niet eerlijk. Wij staan voor eerlijkheid en u krijgt waar u voor betaald.

project tarief

€54,99

Per uur
(Incl. BTW)

Dit tarief wordt ingezet tijdens grote projecten. Minimale afname is 15 uur.

normaal tarief

€69,99

Per uur
(Incl. BTW)

Het standaard tarief worden voor de meeste werkzaamheden ingezet. In overleg kan het mogelijk zijn dat deze hoger wordt als er bijvoorbeeld specialistische arbeid wordt gevraagd, waar wij expertise voor in moeten huren.

spoed tarief

€89,99

Per uur
(Incl. BTW)

Het spoed tarief wordt gebruikt in geval van calamiteiten die direct opgelost dienen te worden.

Let op! Dit wordt meestal ingezet als u belt zonder afspraak om een probleem op te laten lossen. Als u mailt zal het normale tarief in werking treden.

Services

Passie

Wij hebben een grote passie voor ons vak. Dat is te merken aan onze gedrevenheid en kwaliteit van onze diensten. Wij gaan elke dag met veel plezier naar ons werk.

U staat centraal

Bij ons staat u centraal. Wij doen er alles aan om onze diensten en producten dusdanig aan te passen dat deze binnen uw eisen en wensen valt.

Ondersteuning

Wij doen er alles aan om 24/7 beschikbaar te zijn. Helaas is dit niet altijd mogelijk wegens studie en andere werkzaamheden. Wij bellen of mailen altijd z.s.m. terug.

Eerlijke prijs

Wij houden niet van kleine letters. Wij zijn eerlijk over onze prijs en geven openheid in zaken. In ruil daarvoor verwachten wij ook dat u eerlijk tegen ons bent. Het is gebleken dat dit erg gunstig is voor een goede samenwerking.

Efficiëntie

Wij denken regelmatig na over ons bedrijfsproces om deze te optimaliseren, zodat u sneller wordt geholpen en minder uren gefactureerd krijgt. Een win-win situatie als u het ons vraagt.

Innovatieve technologieën

Innovatie is een van de mooiste dingen van het vak. Daarom hebben wij het hoog op de prioriteiten-lijst staan om up-to-date te blijven om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en assisteren.